KAN IK KOMEN KIJKEN?

Ja, natuurlijk! Foto’s zeggen niet alles. Het is soms fijner om de artikelen live te bekijken. Firma Zoethout huist in de oude Zuivelfabriek 'De Soester' in Soest. Samen met een aantal andere leuke vintage- en designwinkels vormen we VINT. Je bent hier van harte welkom.

Firma Zoethout huurt in de Zuivelfbriek twee verschillende ruimtes. Beneden is onze winkel, waar alle opgeknapte meubels staan (deze staan ook op de website). Boven is onze werkplaats. Hier staan de niet opgeknapte meubels en de meubels waar we op dat moment mee bezig zijn. Ook boven kan je een kijkje komen nemen.

Interesse in een meubel 'op maat' opgeknapt?
Dat kan! Boven in onze werkplaats staan de meubels die nog niet zijn opgeknapt, of waar we nog mee bezig zijn. Het is mogelijk een meubel volledig naar wens op te laten knappen. We bespreken dan met elkaar wat er allemaal aan kan en moet gebeuren. Zoals schoonmaken, vet vrij maken, schuren, behandelen tegen houtworm etc. Maar ook het vervangen van kapotte onderdelen, poten verlagen, planken vervangen, nieuwe knoppen of handgrepen plaatsen en natuurlijk de kleur! Zo heb je een vintage meubel helemaal naar eigen smaak. Voor deze service rekenen we   15 % van de prijs van het desbetreffende meubel.

Interesse? Mail ons van te voren even om te checken of we die dag in de winkel aanwezig zijn!   

De winkel is van woensdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 geopend. Je kan dan gewoon binnen komen lopen en al het moois komen bekijken.

Adres: Middelwijkstraat 38, 3764 CG, Soest.