EEN MEUBEL 'OP MAAT' LATEN OPKNAPPEN


Vind je op onze website niet datgene waar je naar op zoek bent? Misschien vind je die ene kast, of commode wél in onze werkplaats! Daar hebben we namelijk altijd een mooie voorraad vintage meubels staan waar we nog mee aan de slag willen.
 

Wat houdt de 'op maat service' in?

 1. Een meubel kiezen

Samen duiken we onze opslag in en gaan we op zoek naar hét meubel voor jou. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we goed inschatten welk meubel mooi aansluit bij jouw wensen.

 1. Jouw wensen

Als je iets moois hebt gevonden in onze opslag, dan zoomen we vervolgens helemaal in op het meubel. We kijken daar bij naar de stijl, de kwaliteit, het formaat, de staat en de indeling van het meubel, en kijken naar wat er wel en niet mogelijk is. Samen bespreken we welke reparaties noodzakelijke en wenselijk zijn, en hoe de indeling zal worden. Vervolgens kan je aangeven welke kleur het meubel mag krijgen. Op onze kleurenkaart vind je de kleuren die wij geselecteerd hebben. Dit zijn kleuren waar wij graag mee werken en erg sterk overkomen op een vintage meubel. Tot slot beslissen we met elkaar welke knopjes of handgreepjes er het beste bij passen, hierbij valt te kiezen uit verschillende porseleinen knopjes, houten knopjes of vintage handgreepjes.*

 1. Werk aan de winkel

En dan komt het moment dat wij, de vrouwen van Firma Zoethout, het overnemen. Met veel zorg, aandacht én liefde storten we ons op het meubel en halen we er alles uit wat er in zit. Als we tussentijds iets onverwachts tegenkomen, of toch nog iets met je willen bespreken over het meubel, dan nemen we contact met je op. Ook geven we je tussentijds een update van het proces, zodat je kan volgen hoe het opknappen verloopt.

  1. Klaar!

  Zes weken later is jouw commode of kast klaar, helemaal zoals jij hem wilt. We sturen je een foto van het eindresultaat en dan is hij klaar om opgehaald of bezorgd te worden.


  PRAKTISCHE INFORMATIE


  Kosten 'op maat' service:

  De prijs voor een 'op maat' meubel is € 50,-. Dit bedrag komt bovenop de verkoopprijs. Bij dit bedrag zit de verf inbegrepen. Hier vind je de kleuren van Firma Zoethout.
   

   Naast de standaard op maat service, bieden wij nog een aantal extra's:

   • Extra plank ongelakt klein (tot 49 cm breedte): € 20,-

   • Extra plank ongelakt groot (vanaf 50 cm breedte ): € 25,-

   • Plank behandelen met beschermende, transparante lak: € 15,-

   • Roede (minimale diepte kast 35 cm): € 20,-

   • Bladvergroter / dwarslegger voor op een commode (geschilderd): € 79,-
     

   Aanbetaling
   Voor een ' op maat meubel' vragen we je een aanbetaling van 40%. Met deze aanbetaling wordt de bestelling definitief. Tevens ga je, met het voldoen van de aanbetaling, akkoord met de algemene voorwaarden.

   Duur
   We houden voor het 'op maat' opknappen van een meubel 6 weken aan. In drukke perioden kan het zijn dat we er iets langer voor rekenen. Dit geven we altijd vooraf aan.

   Klaar
   Als het meubel klaar is, sturen we je een foto van het eindresultaat en vragen we je het resterende bedrag te voldoen. Het meubel is op dat moment klaar om opgehaald of bezorgd te worden door de koerier.

   20140330-Firma Zoethout-37.jpg

   * Zie 'onze werkwijze' voor meer informatie over onze standaard werkzaamheden