EEN MEUBEL 'OP MAAT' LATEN OPKNAPPEN

In onze werkplaats in Amersfoort staan altijd meubels die nog onder handen genomen moeten worden door ons. Zie je er iets moois tussen staan dat je door ons wilt laten opknappen? We doen het graag!
 

Hoe het in zijn werk gaat

Als we een meubel 'op maat' voor je gaan opknappen, zorgen we allereerst dat de kast goed schoon is. Vervolgens repareren we het meubel waar nodig. We maken hem stevig, zorgen dat de deuren en / of laden soepel te openen en sluiten zijn. Plaatsen magneetjes als het slot niet meer werkt, of de sleutel ontbreekt. Als er nog oude boenwas- of politoerlagen op zitten, verwijderen we deze, schuren het meubel op en schilderen hem in de gewenste kleur. Tot slot plaatsen we, als dat nodig is, mooie knopjes op het meubel en is hij klaar om opgehaald of bezorgd te worden.

Bij de indeling van een kast of commode, proberen we in eerste instantie de originele indeling, en nog aanwezige planken of roede te behouden. Ontbreken deze, dan zorgen we dat de kast een logische indeling heeft en maken we er een aantal planken en / of een roede bij. Vanzelfsprekend verschilt dit per kast. Planken lakken we in principe niet. We zorgen wel dat ze helemaal glad geschuurd zijn en er dus geen haaltjes meer aan zitten.

20140330-Firma Zoethout-37.jpg

Je kan kiezen uit twee opties:

  1. Kleur van Firma Zoethout:

    Alle kleuren die je nu op onze website vindt, hebben we in principe op voorraad. Kies je een 'Firma Zoethout' kleur, dan rekenen we voor deze service € 30,-.

  2. Eigen kleur

    Heb je een specifieke kleur in gedachten met een bijbehorend kleurnummer, dan kunnen we deze verf ook voor je bestellen.
    We rekenen hier € 50,- extra voor. Je krijgt het restant van de verf dan mee naar huis.
     

Naast de eigen verfkeuze, bieden we nog een aantal opties:

- Extra plank (ongelakt): € 15,-

- Plank behandelen met beschermende, transparante lak: € 5,-

- Extra roede (dit kan alleen als een kast of commode een minimale diepte van 35 cm heeft): €15,-

- Bladvergroter / dwarslegger voor op een commode (geschilderd): € 50,-
 

PRAKTISCHE INFORMATIE
 

Aanbetaling
Als we overeen gekomen zijn welk meubel we voor je in welke kleur gaan schilderen, en overige wensen besproken zijn, vragen we je een aanbetaling van 40% over te maken. Met deze aanbetaling wordt de bestelling definitief en gaan we ermee aan de slag voor je. Tevens ga je, met het voldoen van de aanbetaling, akkoord met de algemene voorwaarden.

Duur
We rekenen voor het 'op maat' opknappen 4 tot 6 weken. In drukke perioden kan het zijn dat we er iets langer voor aanhouden. Dit geven we altijd vooraf aan.

Klaar
Als het meubel klaar is, sturen we je een foto van het eindresultaat en vragen we je het resterende bedrag te voldoen. Het meubel is op dat moment klaar om opgehaald te worden.

Laten bezorgen
Heb je aangegeven de kast te willen laten bezorgen door onze koerier? Mogelijk neemt hij een aantal dagen vóór de richtdatum al contact met je op voor een bezorgdatum. We hebben de koerier in dat geval alvast ingeschakeld zodat het meubel, als hij klaar is, snel jullie kant op kan komen.