07/06/2017
Gisteren heeft onze Belgische handelaar weer een enorme lading prachtige meubels, voornamelijk kasten en lockertjes (uit Portugal!), geleverd! onze werkplaats in Soest staat dus weer propvol! Lastig werken voor ons (zeker als we met z'n vijven aan het werk zijn), maar wel weer genoeg keuze dus! De winkel is van woensdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 geopend. Kom dus vooral een kijkje nemen als je nieuwsgierig bent!


09/12/2016

Omdat het weer zo ontzettend hard is gegaan met onze meubels, en de werkplaats weer bijna leeg was, hebben we snel onze voorraad weer een beetje aangevuld. Maar niet met zomaar wat kasten en commodes, nee, nee... Met kasten en commodes uit Tsjechië. Er zitten onder andere een aantal prachtige, kleine spekkastjes tussen, welke steeds schaarser worden. We zijn er super blij mee en hopen ze snel online te zetten. Natuurlijk zijn deze meubels ook al in onze werkplaats te bezichtigen!


01/11/2016

Yes, morgen krijgen we weer een heleboel nieuwe (oude) kasten en schooltafels binnen! We hebben natuurlijk alles al op de foto gezien, maar altijd weer spannend als het daadwerkelijk gebracht wordt. Er zitten volgens ons echt een paar juweeltjes tussen! Vanaf aanstaande woensdag is alles in onze werkplaats (boven in de winkel van VINT) te bezichtigen!


27/09/2016

Over twee dagen wordt er weer een lading schooltafels uit België bezorgd! We zijn benieuwd!! In de winkel zijn ze al meteen te bewonderen en dus binnenkort ook op de website!


05/10/15

Het gaat goed in de zuivelfabriek! Er komen een aantal ondernemers bij, wat betekent dat wij, weliswaar inpandig, weer verhuizen! We mogen een groot deel van de boven etage gaan inrichten. Een mooie lichte, ruime plek met veel mogelijkheden. Even bikkelen weer, maar straks zitten we op een heel mooi plekje. Over 1,5 week gaan we over.


01/08/15

We zijn over!! Het was even flink sjouwen, maar nu kan het leuke werk beginnen: het inrichten van onze nieuwe winkel in Soest!! En morgen komen er nóg meer meubels bij, want morgenochtend gaan we weer een nieuwe lading meubels inslaan!!


28/07/15

Wij gaan verhuizen!! Naar de oude Zuivelfabriek 'de Soester' in Soest. Samen met een aantal toffe vintage- en designwinkeltjes toveren we de prachtige oude fabriek om tot een wilde verzamelplek voor vintage en design! Vanaf 8 augustus zijn we open en zullen dan van woensdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 geopend zijn. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe locatie.


27/07/15

Hoera hoera! Eva is gisteren bevallen van een zoon!! Hij heet Abe, en hij is prachtig!


09/05/15

Vannacht gaan we weer op jacht naar nieuwe mooie vintage kindermeubels! Het is altijd spannend, we weten nooit wat we aantreffen, maar als alles goed verloopt dan kunnen we na dit weekend weer aan de slag met een grote voorraad. We zijn benieuwd!


08/04/15

We zijn sinds onze verhuizing hard bezig een nieuwe plek te zoeken waar we onze meubels op de foto kunnen zetten. We dachten dat we een mooie plek hadden gevonden, maar bij nader inzien vonden we die te industrieel ogen voor onze kindermeubels. Nu hebben we een groot deel van onze vloer in de werkplaats licht grijs geschilderd en zijn we er uit. Dit wordt onze nieuwe fotoplek! Marloes doet de styling en Eva maakt de foto's. 


27/03/15

Onze openingstijden zijn iets veranderd. We zijn vanaf vandaag iedere zaterdag geopend van 10:00 - 14:00.


18/03/15

We zijn verhuisd! Binnen het pand waar we al zaten, één deurtje verderop, is onze nieuwe werkplaats. Hij is groter, beter geïsoleerd en de ingang is precies daar waar al onze opgeknapte meubels opgesteld staan. We zijn er super blij mee!


19/02/15

023b451f4a9a2304405113ef58ea12da.jpg

Tjonge jonge, wat gaat het hard! We zijn keihard aan het werk om het bij te houden. Ontzettend leuk natuurlijk; Firma Zoethout is een serieus bedrijf aan het worden! Maar dat betekent ook dat we weer op pad moeten om weer een nieuwe lading meubels in te slaan (vinden we gelukkig helemaal niet erg). Dus eind februari gaan we weer! Ben je nieuwsgierig naar onze nieuwe buit? Iedere zaterdag is onze werkplaats/ showroom tussen 10:00 en 17:00 geopend en kan je dus komen snuffelen.


17/01/15

Morgen, heel vroeg in de ochtend, is het weer zover! We gaan op jacht naar mooie vintage kindermeubels. We houden jullie op de hoogte van al onze nieuwe aanwinsten!


7/12/14

Moe, maar voldaan! We hebben vandaag weer een heleboel prachtige vintage kindermeubels weten in te slaan. Houd dus vooral de website in de gaten, want de voorraad wordt weer aangevuld!

 

5/12/14

In verband met inkoop van nieuwe vintage kindermeubels zijn we morgen, zaterdag 6 december, GESLOTEN.


1/12/14

Het gaat hard met onze meubels! Daarom gaan we aanstaand weekend weer met een grote bus naar België om nieuwe vintage pareltjes in te slaan. Onze voorraad zal dus na het weekend weer flink aangevuld worden!


28/11/14

Aanstaande zondag (30 november) staan we op de extra SINT editie van de Sundaymarket in Amsterdam! De markt is van 12:00 tot 18:00. Kom vooral langs, het belooft een leuk dagje te worden!


05/11/14

Vanaf aanstaande zaterdag zijn we íedere zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00! Zo kan je op je gemak al onze meubels rustig bekijken in onze nieuwe showroom.


25/10/14

Op de markt, op zoek naar mooie vintage kindermeubels - Firma Zoethout

Morgen is het weer zo ver! We gaan met een grote meubelbak op meubeljacht. Het wordt een vroegertje, want voor de échte mooie spullen (en voor minder doen we het natuurlijk niet) moeten we om 4 uur 's ochtends al met onze zaklampjes klaarstaan op de markt!


17/10/14

Het is een feit: we hebben een showroom! En wel direct náást onze werkplaats! Kom vooral eens een kijkje nemen. We zijn iedere vrijdag van 12:00 tot 18:00 geopend.

Showroom Firma Zoethout
 

Handgebreid truitje - Firma Zoethout

01/10/14

OKTOBER AKTIE: de verzending van alle babykleertjes en -dekens  is t/m eind oktober gratis!

 

 

 
Suzanna Knight - Firma Zoethout