VRAGEN?

Kan ik langskomen om één van jullie producten te bekijken?
Zeker! We zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 17:00. En iedere zaterdag van 12:00 tot 17:00.

Ik wil het aangekochte product laten bezorgen. 
Geen probleem. In het koopformulier kun je aangeven dat je het product wilt laten bezorgen. Bezorgkosten zijn voor rekening van de koper. Klik hier voor extra info en prijzen. 

Ik wil het aangekochte product zelf komen ophalen. 
Dat kan. Al onze producten bevinden zich in onze werkplaats in Amersfoort. In het koopformulier kun je aangeven dat je het product zelf wilt komen ophalen. We zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 17:00 geopend. En op zaterdag zijn we van 12:00 tot 17:00 geopend. Laat even weten wanneer je komt, dan zetten we het aangekochte meubelstuk voor je klaar.

Kan ik een meubel reserveren?
Ja. We kunnen meubels drie dagen voor je vasthouden.

Kan ik een zoekopdracht bij jullie plaatsen?
Persoonlijke zoekopdrachten zijn helaas niet mogelijk. Ben je naar iets specifieks op zoek? Stuur ons dan een mailtje, dan kunnen we altijd even kijken of we iets dergelijks in onze opslag hebben staan en of het dus zin heeft bij ons langs te komen.

Interesse in een meubel 'op maat' opgeknapt?
Dat kan! In onze werkplaats staan ook meubels die nog niet zijn opgeknapt, of waar we nog mee bezig zijn. Het is mogelijk een meubel volledig naar smaak op te laten knappen. Zie meubel 'op maat' voor meer informatie.

Zijn de meubels veilig voor kinderen?
Ja. Alle meubeltjes zijn kinderproof. Dat wil zeggen veilig, stabiel, zonder scherpe hoeken of randen, en behandeld met verf of lak op waterbasis.

Kan in mijn aankoop retourneren?
Ja, dat kan. Binnen 14 dagen na ontvangst kan een meubel geretourneerd worden. De eventuele bijkomende transportkosten van het retour, zijn voor rekening van de klant. Zodra wij het meubel weer in ontvangst hebben genomen, en door ons is geconstateerd dat hij nog in exact dezelfde staat is, wordt het verschuldigde bedrag (excl. eventuele gemaakte verzend- of transportkosten) binnen 14 dagen teruggestort. 

Ik heb een klacht. Wat nu?
Mail je klacht zo snel mogelijk naar info@firmazoethout.nl, dan nemen we de klacht in behandeling.

Heb je een andere vraag?
Mail dan naar info@firmazoethout.nl. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.